0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

OVER kixwit.nl

Met een merkgeschiedenis die zich meer dan 60 jaar uitstrekt, trekt Adidas Originals inspiratie uit straatcultuur en retro stijlen om fris vintage geïnspireerde herenkleding te leveren. Het adidas Originals assortiment bevat alles van de meest iconische trainers naar nieuwe, vintage geïnspireerde kleding.

Nike is zwaargewicht in de sport- en modeindustrie; Hoe je ook op de high street kijkt, zal er een Nike Swoosh in zicht zijn. Het merk werd oorspronkelijk opgericht als Blue Ribbon Sports terug in 1964, en het was pas in 1971 dat de naam Nike werd gekozen en het Swoosh-logo werd voor het eerst op een trainer geplaatst. Van het verkopen van trainers uit een auto boot, om te werken in meer dan 160 landen en zes continenten over de hele wereld, is Nike een lange weg gekomen. Onze collectie hier bij Footasylum heeft een uitgebreid assortiment klassieke silhouetten, van retro runners zoals de Nike Air Max 1 naar nieuwere stijlen in de vorm van de Nike Roshe Run. We hebben ook een breed scala aan trainers van Kid, die van kinderopvang tot junior maten lopen. Het is niet alle schoenen, aangezien onze Nike kleding sectie alle nieuwste ontwerpen omvat.

Welkom op kixwit.nl. Hier bieden wij de nieuwste en goedkope trainers van de fabriekswinkel aan. Wie je bent en waar je ook bent, bieden wij dezelfde prijs voor iedereen: de laagst mogelijke. Als u een groothandel bent die de inkomsten wilt verhogen, zal een winkelier die weigert de hoge prijzen in uw land te betalen of een winkel die de nieuwste producten wenst te krijgen, snel contact met ons opnemen.

Onze online outlet winkels omvatten diverse velden zoals basketbal, hardlopen, trainen, lopen enzovoort, en brachten authentieke, zeer gewilde sneakers op het internet op een moment dat de enige online opties meestal bedrieglijk en onbetrouwbaar waren. In de loop der jaren hebben we goede relaties aangegaan met topschoenenbedrijven en verworven lucratieve rekeningen met internationale merken. Dit heeft ons in staat gesteld om samen te werken aan exclusieve projecten, evenals exclusieve artikelen die u online niet elders online vindt.

Met een enorme voorraadpaal bezitten wij snelle en betrouwbare levering. Voor elke zending zullen we alle artikelen die we verzenden naar onze klanten voorzichtig controleren. Om uw gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang, gebruiken wij bij elke aankoop technologie en geavanceerde code systemen (SSL) voor beveiligde dataoverdracht. Trusted Shops certificering en de bijbehorende "back guarantee" geven u de zekerheid dat u beter in de winkels bent en vertrouwd bent in onze winkel.